Sloepverhuur Dokkum

Sloepverhuur Dokkum

Een prachtige dag varen door stad en natuur

Op zoek naar een sloepverhuur Dokkum? Bij Jachthaven Kuikhorne, nabij Dokkum vindt u diverse sloepen! Wij verhuren Maril 570 sloepen (8-9 personen) en een Maril 7.25 (Geschikt voor 14 personen!).

Voor sloepverhuur in en nabij Dokkum bent u bij ons op het juiste adres! Er is voldoende parkeergelegenheid en u stapt zo op een sloep en vaart naar Dokkum. Onderweg geniet u van de mooie Friese Wouden. Na een uurtje varen bent u in het hart van Dokkum en kunt u de boot even aanleggen. Per voet verkent u de stad.

Jachthaven Kuikhorne heeft sloepverhuur en ligt slechts op 15 autominuten van Dokkum. De perfecte uitvalbasis voor uw dagje sloepverhuur Dokkum!

U vaart in een Maril 570 sloep met een luxe kussenset, een buiskap en een zwemtrap.  De Maril sloep is één van de meest betrouwbare en stabiele sloepen met uitstekend vaargedrag.  Zelfs als u voor het eerst gaat varen hoeft u zich geen zorgen te maken. Bovendien krijgt u van ons uitleg over de sloep en gaan we even met u mee voor een korte proefvaart.

De Maril 7.25 is geschikt voor grotere groepen en heeft plaats voor 14 personen! Ideaal dus als uw gezelschap bestaat uit meer dan 9 personen; u hoeft dan geen tweede boot bij te huren maar kunt met z’n allen in één boot varen!

Naast deze twee sloepen hebben wij ook een elektro sloep in de verhuur; speciaal voor de nieuwe elektro only vaarroute aangeschaft.

  • Vaarbewijs niet nodig, leeftijd minimaal 21 jaar
  • Geschikt voor 8-9 personen/ 14 personen (Maril 5.70)
  • Heldere uitleg op de dag van vertrek
  • Inclusief waterkaart en routekaart ( in bruikleen)
  • Honden in overleg
  • Ook in combinatie met leuke arrangementen

Prijzen e.d. vindt u hier.

Wij zien u graag bij Jachthaven Kuikhorne, nabij Dokkum!