Sloep huren Zwartkruis

Sloep huren op Waterpark Zwartkruis?

Bent u op Waterpark Zwartkruis  en wilt u een sloep huren? Kom dan langs bij Jachthaven Kuikhorne. Slechts op 5 minuten afstand van waterpark Zwartkruis.

U kunt via Jachthaven Kuikhorne op waterpark Zwartkruis een mooie Maril sloep 5.70 of 7,25 huren. Ontdek de prachtige Friese meren!

U vaart in een Maril 570 sloep met een luxe kussenset, een buiskap en een zwemtrap.  De Maril sloep is één van de meest betrouwbare en stabiele sloepen met uitstekend vaargedrag.  Zelfs als u voor het eerst gaat varen hoeft u zich geen zorgen te maken. Bovendien krijgt u van ons uitleg over de sloep en gaan we even met u mee voor een korte proefvaart.

De Maril 7.25. Deze sloep is geschikt voor maar liefst 12 personen! Ga een dag het water op met familie, vrienden of collega’s. Een groot voordeel als u met meer dan 10 personen bent; u hoeft geen tweede sloep te huren!

  • Vaarbewijs niet nodig, leeftijd minimaal 21 jaar
  • Geschikt voor 8 personen (Maril 5.70), 10 personen (Maril 6.25),  12 personen (Maril 7.25)
  • Heldere uitleg op de dag van vertrek
  • Inclusief waterkaart en routekaart ( in bruikleen)

Reserveer hier uw sloep.

In en om Waterpark Zwartkruis is van alles te zien met de boot. Vanaf Waterpark Zwartkruis en Jachthaven Kuikhorne vaart u bijvoorbeeld richting Dokkum. De binnenstad is een stop waard. U legt uw sloep aan en verkent de stad te voet. De prachtige bolwerken en de gezellige winkeltjes maken Dokkum heel speciaal. Op het eind van de middag vaart u rustig weer terug en geniet u van de mooie Friese omgeving. Maar u kunt ook richting Bergumermeer en richting de  prachtige Alde Feanen in Earnewâld varen. Dit natuurgebied is ideaal voor sloepen en u zult versteld staan van de prachtige natuur in de Friese Wouden!