Sloep huren Noardburgum

Sloep huren nabij Noardburgum

Sloep huren in Noardburgum? Bent u in Noardburgum en wilt u graag een sloep huren? Kom dan bij Jachthaven Kuikhorne, direct bij Noardburgum en ontdek de Friese Wouden via het water.

U vaart in een Maril 570 sloep met een luxe kussenset, een buiskap en een zwemtrap.  De Maril sloep is één van de meest betrouwbare en stabiele sloepen met uitstekend vaargedrag.  Zelfs als u voor het eerst gaat varen hoeft u zich geen zorgen te maken. Bovendien krijgt u van ons uitleg over de sloep en gaan we even met u mee voor een korte proefvaart.

=Nieuw= voor grotere groepen:
De Maril 7.25 sloep

Nieuw in de verhuur is de ruime Maril 7.25. Deze sloep heeft maar liefst ruimte voor 14 personen en daarom ideaal voor grotere groepen. Ga samen met uw familie, vrienden of collega’s een dag op stap met deze prachtige boot en vaar naar Dokkum of de Alde Feanen in Eernewoude. Succes gegarandeerd. Er is natuurlijk ook voldoende ruimte voor een versnapering onderweg!

  • Vaarbewijs niet nodig, leeftijd minimaal 21 jaar
  • Geschikt voor 8-9 personen
  • Heldere uitleg op de dag van vertrek
  • Inclusief waterkaart en routekaart ( in bruikleen)

Voor meer informatie betreffende prijzen klikt u hier.

In en om Noardburgum is van alles te zien met de boot. Via Noardburgum vaart u bijvoorbeeld richting Dokkum. De binnenstad is een stop waard. U legt uw sloep aan en verkent de stad te voet. De prachtige bolwerken en de gezellige winkeltjes maken Dokkum heel speciaal. Op het eind van de middag vaart u rustig weer terug en geniet u van de mooie Friese Wouden omgeving. Maar u kunt ook een sloep huren in Noardburgum en richting Burgumermeer of naar de prachtige Alde Feanen in Earnewâld varen. Dit natuurgebied is ideaal voor sloepen en u zult versteld staan van de prachtige natuur in Nederland!

Direct naar sloepverhuur