Passantenhaven

Passantenhaven met veel voorzieningen

Gratis Wifi en mooie ligplaatsen

Jachthaven ’t Eibertsnest is een mooie passantenhaven in Friesland om voor enkele dagen aan te leggen en de omgeving te verkennen. Onze passantenhaven vindt u in Noordoost Friesland, tussen Leeuwarden en Dokkum. Vanuit onze haven vaart u zo naar prachtige natuurgebieden en gezellige Friese dorpjes en steden. Op twee kilometer van de jachthaven bevindt zich het dorp De Westereen met prima winkelvoorzieningen waar u uw boodschappen kunt inslaan. Ook het dorp Veenwouden met haar vele voorzieningen ligt dichtbij. In beide dorpen is een treinstation.

Jachthaven Eibertsnest 4

Ontdek de ruime ligplaatsen en uitstekende voorzieningen die deze passantenhaven in Friesland heeft te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verwarmd toiletgebouw?

jachthaven camperplaats 025

In de omgeving valt het nodige te doen en te beleven. Ga heerlijk wandelen in de directe omgeving met haar boomwallen en gezellige dorpjes of maak een mooie fietstocht naar Dokkum of Bergum (fietsroutes aanwezig). Bezoek een museum of geniet van een van de vele restaurants bij ons in de omgeving.

 

Neem de trein naar  Leeuwarden of naar de gezellige studentenstad Groningen. Beide steden zijn snel bereikbaar en bieden naast vele winkels ook mooie musea. En als u misschien een paar dagen naar huis wilt, is een prima treinverbinding altijd welkom! Tegen een kleine vergoeding kunt u de boot laten liggen in de passantenhaven en passen wij daar goed op!

U bent van harte welkom in onze passantenhaven in Noordoost Friesland!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Tarieven passanten

Boot, per meter € 1,25
Stroom, muntautomaat (voor 24 uur, max. 2KwH) € 1,00
Water, muntautomaat € 1,00
Douches (4½ minuut), muntautomaat € 1,00
Wasmachine (incl. waspoeder) € 4,50
Wasdroger € 4,50