Passantenhaven Westereen

Passantenhaven met veel voorzieningen in de Westereen

Gratis Wifi en mooie ligplaatsen

Jachthaven ’t Eibertsnest is een mooie passantenhaven in Friesland, gelegen aan de Zwemmer in de Westereen, om voor enkele dagen aan te leggen en de omgeving te verkennen. Onze passantenhaven vindt u in de Westereen, in Noordoost Friesland, tussen Leeuwarden en Dokkum. Vanuit onze haven vaart u zo naar prachtige natuurgebieden en gezellige Friese dorpjes en steden. Op twee kilometer van de jachthaven bevindt zich het centrum van het dorp De Westereen met prima winkelvoorzieningen waar u uw boodschappen kunt inslaan. Ook het dorp Veenwouden met haar vele voorzieningen ligt dichtbij. In beide dorpen is een treinstation.

Jachthaven Eibertsnest 4

Ontdek de ruime ligplaatsen en uitstekende voorzieningen die deze passantenhaven in de Westereen in Friesland heeft te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verwarmd toiletgebouw en gratis Wifi?

 

 

In de omgeving valt het nodige te doen en te beleven. Maak een mooie wandeling naar één van de dorpen in de omgeving of verken Friesland per fiets of trein. Neem de trein naar Culturele Hoofdstad 2018 Leeuwarden of naar de gezellige studentenstad Groningen. Beide steden zijn snel bereikbaar en bieden naast vele winkels ook mooie musea. En als u misschien een paar dagen naar huis wilt, is een prima treinverbinding altijd welkom! Tegen een kleine vergoeding kunt u de boot laten liggen in de passantenhaven en passen wij daar goed op!

U bent van harte welkom in onze passantenhaven in de Westereen in Noordoost Friesland!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Tarieven passanten

Boot, per meter € 1,00
Stroom, muntautomaat (voor 24 uur, max. 2KwH) € 1,00
Water, muntautomaat € 0,50
Douches (4½ minuut), muntautomaat € 0,50
Wasmachine (incl. waspoeder) € 4,00
Wasdroger € 3,00