Passantenhaven Bergum

Passantenhaven nabij Bergum met veel voorzieningen

Gratis Wifi en mooie ligplaatsen

Jachthaven ’t Eibertsnest is een mooie passantenhaven in Friesland, net onder de rook van Bergum en ideaal om voor enkele dagen aan te leggen en de omgeving van Bergum te verkennen. Vanuit onze passantenhaven vaart of fietst u zo naar het gezellige dorp Bergum. Maar ook op twee kilometer van de jachthaven bevindt zich het dorp De Westereen met prima winkelvoorzieningen waar u uw boodschappen kunt inslaan. Ook het dorp Veenwouden met haar vele voorzieningen ligt dichtbij. In beide dorpen is een treinstation.

Jachthaven Eibertsnest 4

Ontdek de ruime ligplaatsen en uitstekende voorzieningen die deze passantenhaven nabij Bergum te bieden heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verwarmd toiletgebouw? En gratis Wifi!

 

In de omgeving valt het nodige te doen en te beleven. Ga heerlijk wandelen in de directe omgeving met haar boomwallen en gezellige dorpjes of maak een mooie fietstocht naar Dokkum, Burgum of Nationaal Park De Alde Feanen; wij hebben diverse fietsroutes beschikbaar. Bezoek een museum of geniet van een van de vele restaurants in Bergum. U kunt in Bergum heerlijk winkelen en iedere vrijdagochtend is er markt.

 

Vanauit onze passantenhaven nabij Bergum neemt u gemakkelijk de trein naar Culturele Hoofdstad 2018 Leeuwarden of naar de gezellige studentenstad Groningen. Beide steden zijn snel bereikbaar en bieden naast vele winkels ook mooie musea. En als u misschien een paar dagen naar huis wilt, is een prima treinverbinding altijd welkom! Tegen een kleine vergoeding kunt u de boot laten liggen in de passantenhaven en passen wij daar goed op!

U bent van harte welkom in onze passantenhaven nabij Bergum!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Tarieven passanten

Boot, per meter € 1,00
Stroom, muntautomaat (voor 24 uur, max. 2KwH) € 1,00
Water, muntautomaat € 0,50
Douches (4½ minuut), muntautomaat € 0,50
Wasmachine (incl. waspoeder) € 4,00
Wasdroger € 3,00