Chalet aan de jachthaven

Nieuw in de verhuur!

Lodges Kuikhorne

Jachthaven Kuikhorne heeft sinds het voorjaar 2021  drie nieuwe chalets in de jachthaven, geschikt voor twee personen.

De luxe chalets staan op een prachtige locatie aan de jachthaven en zijn van alle gemakken voorzien. De chalets zijn ingericht tot maximaal 2 personen. Geniet vanaf je terras met tuinmeubelen van het uitzicht over het water en de bootjes in de haven. In een jachthaven is altijd vertier. De perfecte manier om tot rust te komen.

De chalets zijn geschikt voor een lange of een korte vakantie. De chalet heeft een gezellige ruime woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet, terras en veranda. De keuken is voorzien van een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en combimagnetron. Voor een grote of kleine was kunt u de wasmachine en droger in het sanitairgebouw elders op het haventerrein gebruiken.

Ook het huren van een sloep is mogelijk. 

Ontdek het mooie Friese Wouden gebied eens vanaf het water. Bezoek bijvoorbeeld de mooie 11-steden stad Dokkum met zijn prachtige bolwerken en gevels of vaar naar Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld.
In de omgeving zijn genoeg leuke bezienswaardigheden of plaatsen om te bezoeken. Waai lekker uit op Ameland, of doe een dagje Dokkum, Drachten, Leeuwarden of Groningen. Op het park informeren wij u er graag over.

Vergeet vooral niet uw fiets mee te nemen. Jachthaven Kuikhorne ligt in een prachtig fietsgebied.
Naast fietsen, kunt u hier ook prachtige wandelingen maken. Ontdek o.a. al wandelend het 340 hectare moerasgebied it Bûtefjild. 

Direct een lodge huren

Huur eenvoudig een lodge via onze website. 

Direct huren
  • Huisdier vrij
  • Direct aan de jachthaven
  • Comfortabel en luxe
  • Prachtige fiets- en wandel omgeving.
  • Volop vismogelijkheden.
  • Centrale verwarming
  • Aankomstdagen op maandag en vrijdag