Chalet aan het water

Luxe en comfort voor twee personen

Chalets aan het water

Op zoek naar chalets aan het water? Op jachthaven Kuikhorne bent u op de juiste plek!  In het hart van de Friese Wouden vindt u drie prachtige chalets direct aan het water. U vaart zo met uw (gehuurde) sloep de Friese meren op en maakt bijvoorbeeld een prachtige tocht naar Dokkum of Bergumermeer. 

De chalets aan het water in Friesland zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor twee personen. U heeft vanaf de veranda een fantastisch uitzicht over de haven. In het chalet zelf vindt u een ruime woonkamer met moderne keuken, slaapkamer en luxe badkamer. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt! Verder hebben de chalets aan het water gratis WIFI, is er een vaatwasser en magnetron en zijn de chalets huisdiervrij. 

Op het park zelf vindt u naast een jachthaven, een camperpark en bootverhuur. In het zomerseizoen dus volop vertier. Er heerst een gezellige sfeer op dit familiebedrijf van familie Mozes. Zij helpen u graag met tips betreffende de omgeving. Maak een prachtige wandeling of fiets naar één van de sfeervolle dorpjes of stadjes. Dokkum is slechts op 15 km afstand! En zeker een bezoek waard. Wat zeker een aanrader is als u in Friesland bent, is een mooie tocht over de Friese Meren. De jachthaven verhuurt sloepen. U vaart zo naar Dokkum of het Bergumermeer. Zelfs het nationaal Park De Alde Feanen kunt u bezoeken met uw sloep. U mag uiteraard ook zelf een boot meenemen. Wij hebben altijd een plekje voor u in de haven. 

Kortom, huur een chalet aan het water in Friesland bij familie Mozes en uw vakantie wordt gegarandeerd een succes!