Chalet Friesland

Direct aan het water

Chalet Friesland; Jachthaven Kuikhorne

Op zoek naar een chalet in Friesland? Op jachthaven Kuikhorne vindt u drie prachtige chalets aan het water, in het hart van Friesland. Deze chalet in Friesland is de ideale uitvalbasis voor een ontdekkingsreis door deze prachtige provincie. De chalets zijn geschikt voor twee personen.

Chalet in Friesland

De chalet zelf is luxe ingericht en heeft een prachtige ligging aan het water. U heeft mooi uitzicht vanaf de veranda. De chalet Friesland is uitgerust met een moderne keuken en volledige inventaris. Verder vindt u er een ruime slaapkamer en nette badkamer.

De omgeving

Vanaf jachthaven Kuikhorne gaat u op ontdekking door Friesland. Direct vanaf de jachthaven heeft u diverse wandel- en fietsroutes. De familie Mozes geeft u graag tips voor leuke routes. Ook zijn de steden Dokkum en Leeuwarden op een steenworp afstand en beide absoluut een bezoek waard. Dokkum heeft een historisch centrum en indrukwekkende bolwerken. Leeuwarden was culturele hoofdstad in 2018 en dat heeft de stad heel goed gedaan. Het centrum is een plaatje en je kan er goed winkelen. Daarnaast zijn er diverse musea te bezoeken.

Huur een sloep en ontdek Friesland

Maar ben je in Friesland, dan moet u in ieder geval deze waterrijke provincie bekijken vanaf…inderdaad! het water. Op het park zelf kunt u een sloep huren en mooie tochten maken. Uiteraard mag u ook uw eigen boot meenemen. Er is altijd een plekje vrij in de haven. U vaart zo naar Dokkum of over de Friese meren. Neem een picknickmand mee en u heeft een heerlijke dag. 

Boek een chalet in Friesland bij Jachthaven Kuikhorne!